Lyckan av att få vara nära och älska mina barn.

0

www.pinterest.com

De ser så mjuka ut, så små och fina. Jag hör deras tunga andetag i mörkret när jag ligger där så nära som jag bara kan och får. Vilken lycka det är att få ligga här bredvid mina två pojkar. Jag är så tacksam över att få ha dem i mitt liv. Kärleken som jag känner för mina barn är större än någonting annat. Den är varm, oändlig och vacker.

Jag är tacksam över att få ligga bredvid dem. Stilla och känna värmen från deras små kroppar. Få snusa lite på dem och försiktigt styrka dem över håret. Känna ömheten i bröstet när jag tittar på dem. De är så fina, så underbara.

www.pinterest.com

Att få vara nära är en ynnest. Ingenting som jag tar för givet eller kräver av dem. E tycker inte om att få pussar om han inte är jättetrött. Jag får lov att krama honom och gosa med honom men vid pussar drar han gränsen. A kommer sällan nära. Han kan luta sitt huvud mot min bröstkorg eller så får jag hålla om honom när han står stel som en pinne. En puss på huvudet går bra men inte mer. Jag får lov att ligga nära dem i soffan och bara vara.

När de somnat passar jag på. Då får de pussar för jag tänker att de ändå reagerar positivt på det och någonstans känner av pussarna och min kärlek till dem även i sömnen. På morgonen får de pussar när jag försiktigt väcker dem. Än så länge får jag lov och de accepterar det. Jag tar varje tillfälle i akt och bevarar varje stund i mitt hjärta.

Jag tror att jag genom att visa dem och vilja vara nära dem stärker vår relation. De vågar öppna sig och prata och berätta om allt som de kommer på eller har varit med om. För mig ger det ljus och energi när jag tankar kärlek. Det ger mig lite mer ork att ta allt annat. Min kärlek till mina barn är helt kravlös. Jag älskar dem precis som de är och för vilka de är.

För mig är mina barn den största gåvan som jag har fått i livet.

Namaste, Sara

Quote Master

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke