Sonen pratade om sin verklige far i himlen men vem var det?

2
Esoteric Science

Esoteric Science

Min verkligen far. Precis så sa min son A till oss när han var bara 2-3 år gammal. Vi tyckte först att det var roligt. Var kom nu det ifrån? Han fortsatte dock att nämna det ett par gånger till i olika sammanhang. Inte ofta men någon gång då och då. Han pekade även mot himlen och sa att han fanns där. Både jag och A:s pappa är i livet och hans pappa är hans biologiska pappa. A var helt inställd på att så var det. En pappa och en Far. I vår familj säger vi alltid mamma och pappa, även i släkten. Var kom det här ifrån – Far? Det är förbryllande och spännande.

A pekade på en bok av Paulo Cohelo (tror jag) men han är ju väldigt mycket i livet än idag. Alltså kan det knappast vara hans riktige far. Det är nu många år sedan som A har nämnt sin riktige far i himlen. A kommer inte helt ihåg det utan det är vi föräldrar som har pratat om det som en rolig anekdot. Häromveckan såg jag ett tv-program som handlar om barn som kommer ihåg ett liv före detta. Jag finner det mycket intressant eftersom jag själv är av den uppfattningen att själen lever vidare eller har levt tidigare liv. Programmet har nu i efterhand påmint mig om A:s riktige far. Kan det ha varit så att han faktiskt mindes någonting? Han var tvärsäker på sin sak. Varken jag eller A:s pappa är religiösa i den mening att vi ber till Gud eller talar om Herren. När A var så liten hade vi inte heller pratat om döden eller själavandring eller vad som händer när man inte lever längre.

deparanormalewereld.startpleintje.nl

deparanormalewereld.startpleintje.nl

Båda mina söner, A och E, har upplevt andevärlden vid olika tillfällen. Det skiljer ca 4 år på dem men de har ändå uttryckt samma saker med just 4 års mellanrum! Vi pratar om det och jag har bekräftat dem och deras upplevelser. Då båda två varit rädda för en arg stor man som uppsökt dem har vi även pratat om att de kan be honom att gå iväg. Jag vill att de ska känna sig trygga med vad de är med om och att de är delaktiga i att styra så att de slipper vara rädda och sluta sig. Nu är de inte längre lika öppna men de har det fortfarande kvar. Yngste sonen E som är 6 år är intresserad av yoga och meditation och jag tror att han genom det och genom sina teckningar kan hitta tillbaka eller öppna upp mer om och när han vill. Min äldste son A som har autism fungerar inte så. Däremot är jag fascinerad av hur han och andra med autism upplever världen. Jag tror att de är uppkopplade redan men att omvärlden inte förstår eller kan hantera deras upplevelser. De är intuitiva och känner av allt men vet inte vems känslor det är. De ser och hör och förnimmer så otroligt mycket mer än vi gör. De kan ofta inte uttrycka vad de upplever vilket försvårar för oss andra att förstå. Det är som om de redan har en annan kanal. dscn7077

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Monna den

  Å, vad härligt att din son kände sin Far i himlen som liten! Jag är helt övertygad om att det är Gud han pratade om! Förklara för din son att han kan be till Jesus, att han ska få lära känna honom igen! Om du har en Bibel så kan du läsa i Lukasevangeliet i slutet av kapitel 2 om när Jesus försvann från sina föräldrar i templet, och de inte förstod vad han menade när han sa “Förstår ni inte att jag vill vara hos min Far?”

  • dansairegnet den

   Hej!
   Tack för ditt svar Monna. Jag är av den uppfattningen att min son mindes ett tidigare liv, inte att han talade om Gud i himmelen. Det var ganska så klart utifrån det han sa och i vilka sammanhang som han pratade om sin riktige Far. Mvh Sara

Lämna en tanke