Vi har många besökare från andevärlden hemma hos oss.

2

För några år sedan tog jag hem en dam som skulle hjälpa oss att rensa huset eftersom vi kände att det var alldeles för mycket som hände och barnen upplevde en man som de tyckte var otäck. Jag vet inte om jag tyckte att det blev någon skillnad efteråt, kanske lite men marginellt. Vi funderar igen på om vi ska göra om det och ta hit någon som kan hjälpa oss eftersom det blir fler och fler andar eller i alla fall mer som sker.

Nu är det så mycket att 3 av oss blir väldigt störda under natten. På dagen tycker jag det är helt OK, då är det mest roligt och spännande men på natten när jag bara vill sova blir det rätt påfrestande. Min sambo väcks också av diverse saker som sker så vi är två i samma säng som dessutom stör varandra eftersom vi oftast inte vaknar samtidigt. Vår yngste son blir också ofta störd på natten vilket jag inte uppskattar.

Det sker saker varje dag. Antingen så är det någonting som saknas, hunden skäller mot ett håll, det hörs fotsteg  på golvet, mobilerna lyser upp, röster hörs, någon tar på oss eller så syns det skuggor och konturer. I ärlighetens namn så vet jag inte vad jag ska göra åt det. Jag har provat att fråga vem det är men inte hört svaret eller sett svaret alla gånger. Ibland ser och känner jag av att det är en släkting. Ofta känns det som att det är andar som kommit hit utan anknytning till oss utan för att vi är öppna.

Jag behöver lära mig att stänga ner mig. Har provat att tänka mig en boll eller ett skal runt omkring mig men det har inte fungerat. Jag har sett hur jag stänger mina chakran men ändå så sker allt det här mitt framför mig. Vet inte vad mer jag kan prova? Jag känner att det tar energi så jag behöver verkligen ett sätt som fungerar att stänga ner. Jag har inte heller alltid koll på vilka känslor som är mina och vilka som kan tillhöra en ande.

Jag vill kunna hjälpa dem som är här om de behöver det. Det här med att låta dem gå till ljuset har jag inte helt greppat hur man gör. Tänker man sig ett starkt ljus och ber andarna att gå in i det? Jag vill verkligen så gärna kunna hjälpa till!

Det känns ibland som att vi har en samlingsplats hos oss. Härom natten vaknade jag och blev med ens helt vaken. Precis bredvid min säng gick tre skepnader, längs min sida och in i väggen. Många gånger känner jag att någon står och tittar på mig och ser även en kontur som kan vara både stor och liten. Det händer även att jag känner närvaron av änglar och guider. Oftast är jag inte rädd utan blir tacksam, glad och överraskad men det är ändå rätt trevligt att få sova i lugn och ro. Får se hur jag kan gå vidare med våra besökare som vi har.

Önskar Er alla en trevlig fredag!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Nina Ekman den

  Jag känner igen det här och jag håller med om att det kan bli ganska besvärligt att inte få sova ifred.
  Det är möjligt att jag kan hjälpa er.
  Kanske inte genom att komma (vet inte var ni är) men åtminstone genom råd och tips.
  Nina.

  • dansairegnet den

   Hej Nina!
   Tack, jag tar mer än gärna emot tips och råd om hur vi ska hantera allt som händer.
   Du kan skriva till min Facebooksida, “Sara Hellberg” så ser vi hur vi kan gå vidare.
   Sara

Lämna en tanke