Medium, deras budskap och mina förväntningar.

0

dscn7038Under åren sedan slutet av mina tonår har jag gått till några olika medium. De har verkligen arbetet på skilda sätt och kunnat förmedla mer eller mindre klara och tydliga budskap. Ibland har jag inte förstått någonting alls vilket kanske har blivit tydligt flera år senare eller så har de inte varit rätt på det.

Önskan att få ett tydligt svar på allting.

cultureofwareness.com

cultureofwareness.com

Det är lätt att gå till ett medium och vilja få allting upplagt, få svar på alla frågorna om hur livet kommer att utveckla sig och helst ska det ju vara bra information utifrån vad man själv anser sig vilja ha.

Jag har insett att en av dem som jag verkligen gillar och som jag har träffat några gånger nu är en väldigt ärlig och tydlig, humoristisk och vänlig själ som kanske inte alltid säger det som jag vill höra men vad viktigare är, det som jag behöver höra. Han är klockren på flera nivåer och för mig är det otroligt intressant att sitta och lyssna på bandinspelningar från sittningar med honom från tidigare år.

Det är ditt val och ditt liv.

För det är just det som är grejen att ett medium inte ska “fixa” ditt liv utan det är fortfarande du som lever det. Det är dina val utifrån dig själv och det som sker i ditt liv. Däremot känner jag många gånger att det kan vara skönt med en bekräftelse på någonting som jag gör eller funderar på. Få klarhet i en sak och dessutom få en annan åsikt om vissa situationer. Det är spännande och givande på så många sätt! Utmanande också då han som jag går hos inte väjer för det som kan vara lite knepigare att höra (dock aldrig sjukdomar eller död). Nu är jag en ganska så orädd person som tycker om att testa mig själv och inte räds uppgifter eller utmaningar. Inte av de här slagen i alla fall.

Någon som förstår vad jag upplever.

www.pintrest.com
www.pintrest.com

Livet är intressant och jag känner själv att jag har behövt få någon annan som såg det som jag hade inom mig. Eftersom det är kopplat till mycket andlighet men även till stor del hur människan fungerar i världen så har det hjälpt mig att få mina egna tankar kring det bekräftat. Jag är varken galen eller ute på fel spår utan precis tvärt om. Den omtanken och den positiva energin får jag inte från andra personer som inte alls är insatta i eller tror på andlighet och allt vad det innebär. tvärtom har jag behövt förklara mig och utstå både skratt och påhopp. För mig har mediet kunnat visa mig en bit av vägen, stärkt mig i mina val och hjälpt mig i arbetet med mig själv.

Valet av medium är viktigt.

Det är så viktigt att hamna hos rätt medium. En person som inte vill dig illa eller utnyttjar dig på något sätt. En genuin person som arbetar utifrån kärlek och ljus, som fortfarande står med fötterna på jorden och som verkligen känner för sitt kall. Så upplever jag att det fungerar bäst. Så har jag också fått den bästa informationen som gett mig skratt, tårar och eftertanke. De saker som besannats och bekräftats direkt eller flera år senare. Magiskt och underbart!

Qutesgram

Qutesgram

Det är fortfarande upp till mig att hantera informationen och mitt liv. Jag lever inte efter vad som sägs utan gör mina val ändå. Jag kan inte komma ihåg allting som sägs utan går ofta tillbaka till banden ett år senare eller efter ytterligare år. Jag vill själv stärka min intuition och min kommunikation med andevärlden. Det är på gång och jag tycker det är så spännande! Jag är född med det men det har inte varit dags att arbeta med det fullt ut. Nu vill jag utvecklas och ser fram emot nya spännande tider. Mitt medium och jag kommer att träffas igen snart och det ser jag verkligen fram emot!dscn7090

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke