Här igen

0

Så länge sedan jag skrev. Jag trodde att jag fått “writers block” eller skrivkramp fast det stämmer inte riktigt. Jag tror istället att tiden som gått sedan senaste inlägget har varit nödvändig för mig att processa saker som skett och som sker i mitt liv. Tid och energi, fokus och hjärta har gått till att ta mig ann dessa utmaningar och erfarenheter samt att landa i allting. Var sak har sin tid helt enkelt.

Det stressade mig lite, jag försökte pressa mig och få för mig att jag verkligen behövde skriva för min egen skull. Fast när energin och fokus ligger någon annan stans så är det inte rätt tillfälle. När jag väl hade accepterat det så blev det lugnt och det öppnade för att jag skulle titta på vad som gjorde att skrivandet lades åt sidan. Egentligen är det en rätt spännande process och vad som än sker så blir det bra tänkte jag. Antingen så skriver jag igen eller så blir det inte så. Vilket som är det Bra.

Det har varit många utmaningar och jag upplever att saker sker snabbt…. enbart för att jag är öppen för det. Jag arbetar intensivt med mig själv på flera plan vilket är oerhört spännande, utmattande, roligt och väldigt intressant för egen del. Jag arbetar även med barnen och min relation med dem och hur vi ska få ihop det dagliga livet som vi numera har. Jag tittar på relationer och på min arbetssituation.

Att inse att tankemönster är som en dimma som kan skingras och bakom finns ett nytt sätt att tänka och se på mig själv och på världen. Det är en befriande upptäckt! Att jag går vidare med mina erfarenheter som en grund att stå på, att jag accepterar allt som skett och nu riktar blicken åt ett annat håll. Ett håll som jag egentligen alltid varit på väg mot fast jag behövde mer erfarenheter för att ta mig dit igen. Fler lär komma och jag välkomnar dem oavsett om de kommer att upplevas som jobbiga, roliga, kärleksfulla, hemska, fantastiska…. Valen som jag gör i Mitt Liv är mina. Jag skapar dem själv och jag tar mitt fulla ansvar för det också. Mina reaktioner är mina val och även de är något som jag får många tillfällen att se över.

Livet är Bra oavsett om det går upp eller ner. För precis så är det, utan det ena så kan vi inte uppskatta det andra eller växa som människa. Det är det jag vill, jag duckar inte för livets olika sidor. För mig är det inte målet utan vägen och hur jag tar mig ann den som är av vikt och som skapar glädje, fler perspektiv och större förståelse och insikt.

Namaste, Sara

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke