Jag insåg inte att jag redan hade fått budskapen som jag behövde.

0

Mina kort hade ett budskap.

Tarot card with the miracle of love. Lotusblomman

Tarot card with the miracle of love. Lotusblomman

Jag och två fina vänner skulle på en liten reading kombinerat med mingel om hudvårdande produkter i helgen. Jag kände mig trött men ville ändå hänga på. Satte mig ner i sängen i avskildhet före jag skulle åka iväg och lade kort för några olika frågeställningar. Svaren var bra och viktiga, jag kunde ta till mig dem med hjärtat och jag kände närvaro av andra energier i rummet, bland annat genom korten. Upplevde en sorts stilla glädje och förväntan utifrån korten och de budskap som getts mig. Ändå bad jag om att få besked från andevärlden senare på kvällen. Det var nog mitt osäkra jag som behövde ytterligare förstärkning av de svar som jag redan läst och funderat kring. Eller ett helt nytt budskap om någonting som jag inte tänkt på.

Readingen.

Carola H

Carola H

Körde iväg till kvällens begivenheter med gott mod och en förhoppning om att ha blivit hörd. Jag hade lite svårt att vara närvarande hela tiden, den senaste utmattningen har tagit ut sin rätt och jag har lite svårt med fokuseringen. Det var i alla fall roligt och jättetrevligt med sköna krämer och lite näringstillskott. När väl readingen började så var jag förväntansfull men tveksam. Det var ju kanske inte en reading som alla skulle hinna få ett budskap på. Det första budskapen kom till en kvinna som hade sin kusin med. Det var intressant att få ta del av det som kom till dem. Nästa som fick meddelande från andevärlden var en av mina goa vänner som varit nervös innan då det var hennes första gång. Eftersom hennes farhågor om hemska meddelanden inte uppfylldes utan tvärtom så informerade mediet om att hon aldrig förmedlar sådant så blev det en bra och givande stund.

Intuition.

Kingofwallpapers

Kingofwallpapers

Vi gjorde några övningar som rörde intuitionen som gav mig positiv energi och visade på att jag kan mer än vad jag själv tror. Det var jätteroligt och bra att få göra de här övningarna tillsammans. Jag njöt av att få använda mig av min förmåga och stärka tron på mig själv. Sedan led kvällen mot sitt slut och det var dags att ta på oss ytterkläderna och åka hem. Lite besviken var jag allt på att inte ha fått ett budskap från andevärlden genom mediet men någonstans hade jag känt på mig att det inte var ämnat för mig den kvällen.

Svaret från andevärlden.

Inom mig var det ändå lugnt, som om svaret redan givits mig. På vägen hem i bilen insåg jag att de svar som jag behövde just nu, just den dagen, hade jag fått. Korten som jag hade lagt gav mig alla svar som jag behövde, de hade redan kommunicerat med mig! Det kändes fridsamt och härligt att jag inte behöver be om mer utan jag behöver istället ta till mig det som ges, acceptera det, se det och vara tacksam för det. Det var jag och jag tackade dem igen för svaren och för att de var med mig. Mer är inte alltid rätt eller det bästa, mindre kan vara helt perfekt.

Tiny Buddha

Tiny Buddha

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke