Änglarna kom till mig.

2
www.amazingangelstories.com

www.amazingangelstories.com

Jag har stängt av lite de senaste dagarna och inte riktigt varit i kontakt med mig själv. Insikten att jag snart ska återgå till jobbet och allt vad det innebär har gjort att jag kapslade in mig för att förbereda mig, ta skydd för säkerhets skull. Meditation, yoga och mina smoothiebowls har inte blivit prioriterade även om jag vet och känner att det enbart är bra för mig på alla plan. Att jag behöver dem för att stärka mig själv och komma vidare och öppna upp för någonting nytt. Har inte haft orken att göra det, att välja mig och en bättre väg för mig själv. Samtidigt är jag ändå medveten om några av energierna runt omkring mig.

Solen sken så vackert nu på morgonen när jag hade lämnat yngste sonen i skolan och jag kände ett stort behov av att meditera i strålarna som sken in i vardagsrummet. Satte mig ner i soffan med hunden bredvid och slöt ögonen, andades för att komma ner och bli fokuserad och repeterade Sat Naam om och om igen. Detta lugn som kom över mig var så välkommet och så vackert. Mitt sinne har svårt för att vara stilla och det arbetar jag med så Sat Naam får mig i balans under meditationen.

Maya Zahira

Maya Zahira

Kände in omgivningen för att fokusera utåt istället för alla tankarna som kom och gick. Så var hon där, denna vackra ängel, precis bredvid mig. Hon var inte ensam, det fanns fler. Både änglar och andar. De sände ut ljus och kärlek och jag tog emot, lät det ske. Såg hur sådant som jag håller inom mig som jag inte behöver längre försvann som rök stiger ur en skorsten. Istället fylldes jag på med rent ljus, läkande och uppbyggande. Det var intensivt men ändå otroligt lugnt. Ängeln förmedlade en närvaro som alltid finns där. Jag är inte ensam om jag bara tillåter det. Jag behövde känna frid inom mig och tillit till livet och dit jag är på väg. Det har hänt förut och det hände idag, jag känner att jag har stora änglavingar på min egen rygg. Det är en häftig och jättevacker känsla som skänker glädje och energi.

Det händer mycket nu och jag upplever det som att jag är mitt uppe i en stor omställning. Ser över alla delar av livet för att må bra och känna glädje och få energin att flyta. Det är spännande, skrämmande, välkommet och delvis otydligt för mig. Ängeln log och omfamnade mig. Lita på dig själv, slappna av och låt det ske. Ängeln var så ren, så underbar. De andra energierna eller andarna bakom vet jag inte riktigt vilka de var, kände att det inte spelade så stor roll just då, det var bara positiv energi som kom emot mig. Jag tackade alla efteråt och jag avslutade meditationen med en känsla av vördnad, ljus, kärlek och lugn.

Ghostly Dramas

Ghostly Dramas

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Men så underbart!
    Vilken härlig känsla det skulle ha gett dig.
    Kram! Och lycka till med allt.
    Sänder ljus och kärlek😍

Lämna en tanke